ExperWELL ® Oil & Gas

Vi vil dere skal lykkes

Rette folk til teamet ditt

Vi skaffer kompetent og profesjonell personnel med kostnadsbesparende løsninger for bedriften din.
NO CURE NO PAY!

ExperWELL® Personnel

Dine HR løsninger

Vikariat eller prosjektstilling

Dine prosjekter trenger vikar eller midlertidig arbeidskraft. Vi skaffer erfarent kunnskapsrikt personnel som er klare for å gå inn på et hvilket som helst steg i prosjektet og tilføre all kompetanse som trengs.

Rekruttering til fast stilling

En høyt kvalifisert og lojal ansatt som er en ressurs for bedriften. Vi søker etter dine faste ansatte gjennom en profesjonell rekrutteringsprosess med jobb analyse, strukturerte intervjuer, kunnskapstesting og referansesjekk for å finne den rette kandidaten.

Konsulenter for Prosjekter

Våre eksperter sitter på dyp innsikt i Olje og Gass, Bioteknologi, IT, fornybar energi og industrien sett under ett. Vi setter oss raskt inn i din situasjon og utfordringer, og gir råd for å hjelpe deg med personnelutfordringer.

Kompetanse-utvikling

Arbeidsmiljø er dynamisk og krever personnel som oppdaterer kompetansen for å holde følge. Vi tilbyr opplæringsprogramamer via praktisk arbeidserfaring og kursing for å forsikre oss om at våre ansatte har den kompetansen du etterspør.

Hvordan vi opererer​

Forstå dine behov, finne rett personnel, kvalitetssikre kvalifikasjoner og utføre ansettelsesprosessen.

Dine behov

Våre første steg etter å ha mottatt dine krav er å anlysere grundig jobb beskrivelsen og generere en liste med nøkkelkvalifikasjoner som vil navigere oss gjennom granskning om personnel er tilfredstillende for dine behov.

De rette folkene

Med et stort nettverk, så tiltrekker vi oss potensielle kandidater og sjekker de ut ved hjelp av CV’er og strukturerte intervjuer. Profesjonelle tester for å kvalitetssikre deres kompetanse er neste steg, og selvfølgelig er en grundig referansesjekk siste men langt fra minste steg for å identifisere den rette kandidaten.

Å passe inn

Å undersøke de rette folkene for deg er ikke alt vi gjør. Vi letter byrden av forhandlinger om goder, papirarbeid og andre tidkrevende aktiviteter for å forsikre deg om at det rette personnalet vil være klar til rett tid og sted.

Har du spesielle behov?

Fortell oss, og vi er klare for å hjelpe deg.

Industri Spesialister

Vi rekrutterer fagfolk på alle nivåer, konsulenter, midlertidig eller fast ansatte, og i alle steg av prosessen i prosjektet ditt.

ExperWELL ® Personnel  Leverer til et bredt spekter av industrien

Finn løsning raskt

På jakt etter konsulenter til prosjektet ditt?

Sign in

Create your account