ExperWELL ® Oil & Gas

Om oss 

Vår historie

ExperWELL® Personnel

Vi er dedikerte, erfarne, kvalifiserte og serviceorienterte

ExperWELL® ble grunnlagt i 2016 av en innovativ gruppe PhD forskere og profesjonelle ingeniører, som er svært kompetente og har lang erfaring innen forskning og utvikling, produktutvikling, realisering, kommersialisering og har solid forståelse av Olje og Gass industrien som fører til suksessfull leveranse av innovative produkter and tjenester for Olje og Gass sektoren i Norge og globalt. 

Med “I dag bedre enn i går” tankegang, dypt kunnskap og vidt nettverk av våre dedikerte nøkkel ansatte, har ExperWELL® ekspandert inn i Bioteknologi hvor vi har vitenskapsmenn og entreprenører med doktorgrader med mer enn 100 års erfaring innen både Bioteknologi- og næringsmiddelindustrien.  

Med vår brede kompetanse, klargjort infrastruktur og utprøvd kvalifisering i forskjellige industrielle sektorer, ExperWELL® ønsker å tilby klienter en riktig og effektiv personnelløsning. ExperWELL®s rekrutteringsteam, kalt «EW Personnel», benytter seg av kunnskapen og erfaringen til våre industrielle spesialister hånd i hånd med profesjonalismen til våre  rekrutterere i søken etter de rette kandidatene for klientenes behov.

Med vårt nettverk og forståelse av arbeidskultur i Norge, Europa, Amerika, Asia, Midtøsten og Afrika, så tiltrekker vi de rette kandidatene som tilfredstiller klientenes behov, enten lokalt i Norge eller globalt. EW Personnel leverer en riktig og kostnadseffektiv løsning til klientene for alle steg av prosjektets livssyklus. Vi definerer oss selv som et ledende rekrutteringsselskap i industrisektorene.

Fremtiden

Våre kjerneverdier​

Vær suksessfull med vårt team

ExperWELL® Team er dedikerte, kompetente, erfarne og løsningsorienterte. Vi streber etter klienters suksess, og dermed oppnås suksess.

Vi tror at markedene forventer en kontinuerlig forbedret service. Vi sikter mot å alltid gjøre ting riktig på første forsøk.

ExperWELL® er ISO 9001:2015 sertifisert selskap. Vi har JQS Certificate and Quality Management System som hjelper oss å levere tjenester med kvalitet i henhold til internasjonale ISO standarder.

ExperWELL® er godkjent av Arbeidstilsynet for bemannings-  og rekrutteringstjenester.

Sertifikat av​

Mer enn bare HR

Hva står vi for

Rekruttering

Levere høyt kvalifiserte, profesjonelle og lojale ansatte.

Konsulentvirksomhet

Tilby erfarent, høyt kvalifisert personale forberedt på å gå inn i alle steg av ditt prosjektets livssyklus.

Kompetanseutvikling

Tilby et skreddersydd opplæringsprogram via praktisk arbeidserfaring og kurser.

Kontakt oss

Besøk kontoret vårt, ring oss eller send oss en e-post.

Vår adresse

Fabrikkveien 8, N-4033 Stavanger, Norway

Kontakt oss

+47 407 15 010

E-post

ewpersonnel@experwell.com

Sign in

Create your account